Топ-5 найкращих спортивних телеканалів

11.02.2022

На нормальну трансляцію спортивних заходів через піратські сайти сподіватися не варто (реклами, глюки та ще й вірус залетіти може).

Що ж робити? Правильна відповідь — підключити ТБ із вигідними тарифами від  Infomir та не паритись! А про 5-ку найкращих спортивних ресурсів, які просто  must have подивитись, ми розкажемо у цій статті.

 

  • Setanta Sports

Найкращий варіант для любителів футболу, баскетболу, хокею, великого або настільного тенісу, а також ще багатьох видів спорту.

Глядач має можливість цілодобово насолоджуватись якісною картинкою прямих трансляцій, оглядів, аналізів ігор та інших цікавих моментів зі світу спорту.

Зокрема канал є ексклюзивним власником прав на трансляцій футбольних матчів Прем’єр-ліги України. До того ж тут можна побачити топові світові трансляції: матчі NHL 21/22, огляди Шотландської Прем’єр Ліги, Євролігу, Кубок Бельгії та навіть NASCAR 21.

 

  • Setanta Sports+

   У режимі 24/7 телеканал Setanta Sports+ транслює 237 матчів Англійської Прем’єр Ліги, 79 матчів Кубка Англії, 96 матчів Чемпіоншипу Англійської Футбольної Ліги, 380 ігор NBA та 420 ігор NHL. Більш того, на вас очікують 42 вечора боїв UFC, 55 турнірів WTA, гонки Формули 1 та Вімблдонський турнір.

    Завдяки Setanta Sports+ українська публіка зможе спостерігати виступами наших зірок спорту:  Андрієм Ярмоленком, Олександром Зінченком, Еліною Світоліною, Святославом Міхайдюком та багатьма іншими.

 

  • X Sport

Аудиторія мультиспортивного телеканалу XSport не тільки спортивні вболівальники, а й активні люди, які віддають перевагу здоровому способу життя. 

Тут ви знайдете найоперативнішу інформаці. зі світу баскетболу, боксу, хокею, легкої атлетики, біатлону, автоспорту, MMA та футболу. У власній програмі каналу є навіть передачі про спортивну рибалку та гумористичні передачі про спорт.

 

  • Eurosport 1 HD

Тримайте руку на пульсі автоперегонів, кінного спорту, баскетболу, футболу, керлінгу та інших значущих змагань разом з телеканалом Eurosport 1 HD. 

У прямому ефірі глядачі отримують змогу стежити за розвитком Олімпійських ігор, Кубка світу з біатлону, Ліги Чемпіонів, Великим шоломом та іншими заходами світового масштабу.

До телепрограми каналу входять більше 120 різних видів спорту:  від найтоповіших до тих, які тільки завойовують свою глядацьку аудиторію.

 

  • Телеканали Футбол 1/2/3

Спортивний холдінг з багаторічним досвідом на українському телеринку є офіційним ексклюзивним транслятором Кваліфікації до ЧС-2022, безпосередньо самого Чемпіонату світу в Катарі, Української Прем’єр-Ліги, Ліги Націй УЄФА, Суперкубка України, Першої ліги України, нідерландської Ередивізії, турецької Суперліги, Кубка Ліберта Бразилії, Кубка Італії, Суперкубка Італії, Кубка Шотландії, Кубка Португальської ліги, Кубка Франції та навіть MLS – найвищого дивізіону системи футбольних ліг США та Канади. 

На матчах єврокваліфікації та Української Прем’єр-Ліги працюють передматчеві студії, а топ-матчі висвітлюються безпосередньо зі стадіонів. Приготуйтеся спостерігати контент у якості HD на телевізорах, планшетах, комп’ютерах та смартфонах.